top of page
SITE HOME _edited.jpg

Φανταστείτε ένα σφουγγάρι πιάτων που δεν είναι μόνο εργαλείο καθαρισμού, αλλά και σύμμαχος του περιβάλλοντος. Φανταστείτε ένα προϊόν που συνδυάζει παράδοση, καινοτομία και σεβασμό στο περιβάλλον.


Και τώρα σταματήστε να φαντάζεστε, γιατί αυτό το προϊόν υπάρχει. Και μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας, στην κουζίνα σας, στη ζωή σας.


Η Flax συνεχίζει να πρωτοπορεί, να φροντίζει την καθημερινότητα και την υγεία μας, αλλά και τον πλανήτη. Εξελίσσεται, καινοτομεί και προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, χωρίς να παραμερίζει τις παραδοσιακές αξίες της ποιότητας και της βιωσιμότητας.

Το Πρώτο Σφουγγάρι Πιάτων από Λούφα στην Ελληνική Αγορά

Ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που έρχεται σαν φυσική συνέχεια της 60χρονης ιστορίας της εταιρείας μας. Μια ιστορία που ξεκίνησε από το μικρό εργαστήριο του παππού Βασίλη Βάββα στα Εξάρχεια και, με τα χρόνια, κατέκτησε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.


Το νέο σφουγγαράκι από λούφα LifoPlus Home φέρνει επανάσταση στην καθαριότητα της κουζίνας μας!


Είναι η απόλυτη εναλλακτική πρόταση για την προστασία του πλανήτη, αλλά και της υγείας μας!

FireShot Capture 1561 - σχεδιασμος LifoPlus brand page - c.skretas_mycupoftea.gr - MY CUP

#KaneTinAllagi

To 100% Bio, Vegan & Βιοδιασπώμενο
Σφουγγαράκι Πιάτων από Λούφα
Ήρθε και Αλλάζει τη Ζωή μας

2_edited.jpg

Καθαρά Πιάτα Χωρίς Μικροπλαστικά

 

Κατασκευασμένο από λούφα, ένα φυτικό προϊόν που καλλιεργείται με αγάπη και σεβασμό στη φύση, το νέο σφουγγαράκι LifoPlus® Home είναι 100% βιοδιασπώμενο, με μηδενικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Δεν αφήνει μικροπλαστικά στα πιάτα ή στο νερό και διασπάται με φυσικό τρόπο.
 

Η λούφα είναι ανανεώσιμος φυσικός πόρος, ένα εξαιρετικά
αποτελεσματικό και ανθεκτικό υλικό που απορροφά τέλεια τα υγρά και τα λίπη. Η φυσική της υφή την κάνει ιδανική για την
απομάκρυνση των υπολειμμάτων φαγητού. Το σφουγγαράκι
πιάτων LifoPlus® Home καθαρίζει σχολαστικά και με ένα μόνο
πέρασμα τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα, αφήνοντάς τα λαμπερά και αστραφτερά, χωρίς να χαράζει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Είναι ιδανικό για αντικολλητικά σκεύη, πορσελάνες και κρύσταλλα, αλλά και για τους πάγκους της κουζίνας, τα φρούτα και τα λαχανικά.


Σύμμαχος στην Κουζίνα, Σύμμαχος στην Οικονομία


Το σφουγγαράκι πιάτων LifoPlus® Home δημιουργεί εύκολα αφρό και τον διατηρεί στη μάζα του λόγω της ιδιαίτερης, φυσικής δομής του. Ταυτόχρονα χρειάζεται λιγότερο νερό για το ξέπλυμα τον πιάτων και του ίδιου του σφουγγαριού.

2.jpg

Το Σφουγγάρι που Μπορείς να Εμπιστευτείς

Λιγότερο Νερό, Λιγότερα Βακτήρια


Στεγνώνει αμέσως και, σε συνδυασμό με το αραιό πλέγμα της λούφας, δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών, ενώ διατηρείται καθαρό και υγιεινό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτει ειδικό βαμβακερό κορδόνι για να κρεμιέται και να στεγνώνει ακόμα πιο γρήγορα.


Διπλάσια Διάρκεια


Το εργονομικό του σχήμα διευκολύνειστον καθαρισμό κάθε σκεύους, ενώ η φυσική του δομή προστατεύει τα χέρια και τα βαμμένα νύχια. Διαρκεί 2 φορές περισσότερο από τα κοινά σφουγγαράκια κουζίνας!


Κάντε το βήμα προς την πράσινη καθαριότητα και προστατέψτε την οικογένειά σας και τον πλανήτη.

4.jpg

3 Επιλογές, 1 Ολοκληρωμένη Πρόταση για Κάθε Ανάγκη

Το σφουγγαράκι LifoPlus Home Classic προτείνεται για όλα τα σκεύη. Η γκάμα συμπληρώνεται με το LifoPlus Home Very Strong, για σκληρά λίπη σε κατσαρόλες και ταψιά, και με το LifoPlus HomeBarbeque, για σχάρες και ψησταριές.

Το LifoPlus Home Classic είναι ιδανικό για όλα τα σκεύη της καθημερινότητας, προσφέροντας απαλή αλλά αποτελεσματική καθαριότητα.

Τέλος, το LifoPlus HomeBarbeque, προέρχεται από το σκληρό τμήμα του καρπού της λούφας και είναι ιδανικό, λόγω και τους σχήματός του, για τις σχάρες και τις ψησταριές, καθώς αφαιρεί πολύ εύκολα τα υπολείμματα από το μπάρμπεκιου.

BBQ Solo.png

Το LifoPlus Home Very Strong αντιμετωπίζει με ευκολία τα σκληρά λίπη σε κατσαρόλες και ταψιά, χάρη στην πιο σκληρή υφή του.

Purple Solo.png
Lifoplus Home Clean Illustrations-3.png
Lifoplus Home Clean Illustrations-1.jpg

Με τα τρία αυτά σφουγγαράκια της σειράς LifoPlus Home, αξιοποιείται όλος ο καρπός της λούφας, από το εξωτερικό μαλακό περίβλημα έως το πιο σκληρό εσωτερικό του, έτσι ώστε κανένα κομμάτι του πολύτιμου αυτού φυτού να μην πηγαίνει χαμένο.
 

Με τα σφουγγαράκια LifoPlus Home η κουζίνα μας λάμπει από πάνω έως κάτω, 

φυσικά και οικολογικά.

Βραβευμένη Καινοτομία


Το LifoPlus Home σφουγγαράκι κουζίνας από λούφα κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Household Care Product στα βραβεία Plant Based Awards 2024!


Το brand LifoPlus αναδείχθηκε ως Brand Of The Year 2024 στα βραβεία Plant Based Awards 2024 συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.


Κατοχύρωση Ευρεσιτεχνίας (GR PATENT No.1010113)


Κάθε μέρα στη Flax προσπαθούμε να επηρεάσουμε θετικά το μέλλον όλων μας!

Greenv2 copy 2.png

1

pexels-fwstudio-33348-139315.jpg

ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
& ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ LIFO PLUS HOME

Did you know...

Εκτιμάται ότι από 4 έως 12 εκατ. τόνοι πλαστικών απορριμμάτων εισέρχονται στους ωκεανούς κάθε χρόνο, κυρίως μέσω ποταμών. Αυτά είναι ορατά σκουπίδια που θεωρείται ότι αντιπροσωπεύουν μόλις το 1% του όγκου των πλαστικών στη θάλασσα. Η ακριβής τοποθεσία του υπόλοιπου 99% είναι άγνωστη.


Τα μικροπλαστικά έχουν μπεί καλά στην ζωή μας, καθώς έρευνες δείχνουν πως πλέον εμφανίζονται μέσα σε ζωντανούς οργανισμούς (ψάρια), αλλά και στον ανθρώπινο οργανισμό.


Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σφουγγαριού LifoPlus Home από 100% φυτική λούφα είναι μικρότερο κατά την παραγωγή (μικρότερες απαιτήσεις ενέργειας / κομποστοποιήσιμα υποπροϊόντα παραγωγής) & απόρριψή του (100% βιοδιασπώμενο & κομποστοποιήσιμο).


Τα σφουγγαράκια κουζίνας από Λούφα, LifoPlus Home, έχουν μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τη χρήση, δεν περιέχουν μικροπλαστικά & δεν αποτελούν κίνδυνο για κανέναν έμβιο οργανισμό.


#KaneTinAllagi

5D.jpg

EXPLORE THE COLLECTION

CONTACT US

A: Ταύρου 8, Ταύρος 17778, Αθήνα   •   T: +30 210 9766 596   •  E: info@flax.gr

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page