top of page
Αναζήτηση

Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων: μία σταθερή δομή στήριξης των ευπαθών ομάδωναπό την PRAKSIS, την

560.000 ωφελούμενα άτομα ετησίως


47 ενεργά ανθρωπιστικά προγράμματα


440 εργαζόμενοι


550 εθελοντές


15 χρόνιας ενεργούς δράσης


Με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η εταιρία μας συνεχίζει και παραμένει ευαισθητοποιημένη ως προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής σε όσους έχουν ανάγκη.


Η ΦΛΑΞ παρείχε δωρεάν αφρόλουτρα στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων που λειτουργεί από την PRAKSIS για την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών προσωπικής υγιεινής, με στόχο τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης του εξυπηρετούμενου πληθυσμού. Το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα εξυπηρετεί κατά μέσο όρο περίπου 100 ανθρώπους σε ημερήσια βάση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κύρια επιδίωξη του Κέντρου Ημέρας είναι η προσφορά βασικών υπηρεσιών στους επισκέπτες τους όπως, λουτρά και κιτ υγιεινής, πλυντήρια – στεγνωτήρια, ιατροφαρμακευτική, ψυχοκοινωνική στήριξη φροντίδα κτλ.

Η PRAKSIS είναι μία ανεξάρτητη, ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία έχει ως σκοπό τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης καθώς επίσης και την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα, την εθνικότητα, τη φυλή, την πολιτική κατεύθυνση,

την θρησκεία και το σεξουαλικό προσανατολισμό.


Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια, με συνεχή δράση στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα) μέσω των δομών και προγραμμάτων της, αλλά και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Σάμο, Χίο, Λέσβο).


Για περισσότερες πληροφορίες:





bottom of page