top of page
Αναζήτηση

All for blue: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΕ 365 ΜΕΡΕΣ

Η (πιο) ενθουσιασμένη marketer ξαναχτυπά!


Ναι, ναι! Έχουμε ξαναγνωριστεί. Πριν από περίπου 365 μέρες.

Είμαι η Κορίνα Αντωνιάδου από το τμήμα Marketing της εταιρίας Flax Ltd, 31 ετών πλέον και

δηλώνω το ίδιο ενθουσιώδης με τις δράσεις και τη φιλοσοφία της All For Blue, ακόμη κι αν

αυτές οι 365 ημέρες που πέρασαν μέχρι και σήμερα, ήταν οι πιο απρόσμενες όλου του πλανήτη

τα τελευταία 100 χρόνια.


Μην το αρνηθείτε! Το 2020 ήταν τόσο περιεκτικό και συμπυκνωμένο που τελικά έχουμε ζήσει τόσα, που θα τα θυμόμαστε για χρόνια. Πανδημία, φυσικές καταστροφές, οικονομικές ανακατατάξεις, αλλαγές προέδρων & κυβερνήσεων, σημαντικοί αγώνες δικαιοσύνης & δικαιωμάτων είναι μόνο λίγα απ’ όσα μπορώ να απαριθμήσω. Μέσα σε όλα αυτά όμως, σταθερά και σχεδόν υποσυνείδητα, αναπτύχθηκε μέσα μου και ο σπόρος που πριν 1 χρόνο έσπειρε η Κατερίνα (Τοπούζογλου) μέσω 2 σεμιναρίων ενημέρωσης για το θαλάσσιο οικοσύστημα, στα οποία συμμετείχα.


Σε όλο αυτό το ταξίδι των οικολογικών αναζητήσεων σχετικά με την προστασία των θαλασσών και την ολοένα και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση ως προς το περιβάλλον, δε θα μπορούσε να μην παίξει σημαντικό ρόλο ο ιδιοκτήτης της Flax Ltd, κος Τάσσος Βάββας. Είναι χαρά και τύχη να ανήκεις σε μια ομάδα που έχει τα ίδια ιδανικά και αξίες με εσένα. Το σημαντικότερο όμως απ όλα είναι να προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο. Και εμείς το προσπαθούμε καθημερινά.


Αξιοποιήσαμε όλους τους προηγούμενους μήνες, δουλεύοντας μεθοδικά, με σκοπό να καταφέρουμε μέσω της επαγγελματικής μας δραστηριότητας να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές, καταναλωτές, απλούς περαστικούς. Όλα αυτά, πάντα σε συνεργασία με την All For Blue.


Ξέρετε πώς;

Ξεκινήσαμε από τα απλά και πολύ βασικά!

Μετά το εκπαιδευτικό σεμινάριο που παρακολούθησε όλο το προσωπικό της εταιρίας μας το Δεκέμβρη του 2019, εντάξαμε στο showroom μας την All For Blue και την κάναμε κομμάτι δικό μας, δίπλα από τα προϊόντα μας.Ενημερώσαμε όλο το δίκτυο συνεργατών μας για τη δράση & τις αξίες της All For Blue εντάσσοντας σε όλα τα δέματα προς αποστολή, ενημερωτικά φυλλάδια που πολύ ευγενικά μας παραχωρήθηκαν από την οργάνωση.Επανασχεδιάσαμε τα εικαστικά αυτοκόλλητα του στόλου των εταιρικών αυτοκινήτων και εντάξαμε σε αυτά το λογότυπο της All For Blue. Καταφέραμε καθημερινά, κατά τη διάρκεια των δρομολογίων της ομάδας μας, να επικοινωνούμε σημαντικά οικολογικά μηνύματα. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε.Επανασχεδιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποφασίσαμε να στηρίξουμε έμπρακτα την All For Blue δωρίζοντας της το 5% των εσόδων από τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων μας, με σκοπό να διατεθούν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους μαθητές Δημοτικών σχολείων του δήμου μας, Αγίου Δημητρίου. Αναμένουμε με αγωνία να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος για να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας.


Παράλληλα, αφιερώσαμε χώρο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας μας που ενημερώνει τους φίλους & επισκέπτες για την ταυτότητα της All For Blue.


Ακόμη κι ένας να ευαισθητοποιηθεί, είναι μεγάλο κέρδος!Έχοντας πλέον πιο συστηματική εστίαση και συμμετοχή στα social media μέσω των εταιρικών λογαριασμών μας (@flax.gr) συνεργαζόμαστε με bloggers -κορίτσια με οικολογικές ευαισθησίες & ενδιαφέρον για τον περιβάλλον- που με χαρά αγκαλιάζουν το φυλλάδιο της All For Blue, το οποίο λαμβάνουν, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρία, τα προϊόντα και τη φιλοσοφία μας.


Μπορεί όλα τα παραπάνω να μην αρκούν για να αλλάξουν όλο τον κόσμο, αλλά σίγουρα αποτελούν μια καλή αρχή με γερές βάσεις. Αυτό που μας δίνει δύναμη και μας πεισμώνει όμως, είναι πως έχουμε για συνοδοιπόρους συναδέλφους & συνεργάτες που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Ευελπιστούμε ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές & πολίτες να λαμβάνουν καθημερινά το μήνυμα για σεβασμό στον πλανήτη το θαλάσσιο οικοσύστημα. Στηρίζουμε την All For Blue και τις δράσεις της για ένα καλύτερο & καθαρότερο αύριο.


Αγαπάμε τις θάλασσες και τις σεβόμαστε σα να είναι προσωπική μας ιδιοκτησία.


We support clean seas. Do you?

Όλοι μπορούμε.


Για περισσότερες πληροφορίες: www.alforblue.orgComentários


bottom of page