top of page
Αναζήτηση

55 ΧΡΟΝΙΑ ΦΛΑΞ: The success story

ICAP - ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ 2021


Η εταιρία μας γιορτάζοντας φέτος 55 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας της στην ελληνική και ξένη αγορά, είχε την τιμή να φιλοξενηθεί στο περιοδικό της ICAP, «Χρυσές Επέτειοι 2021 – Σημαντικέ Επέτειοι Διαχρονικών Επιχειρήσεων».


Προτεραιότητα από την ίδρυση της εταιρείαςμας, ήταν η κάλυψη των καθημερινών αναγκών της προσωπικής φροντίδας του σύγχρονου ανθρώπου, με προϊόντα αποκλειστικά φυτικής προέλευσης.


Όλες οι μάρκες μας έχουν στον πυρήνα τους το στοιχείο της φύσης. Η σειρά σφουγγαριών LifoPlus, με ηγετική θέση στην αγορά, το 1966 σύστησε στο ελληνικό κοινό τον πιο φυσικό και οικολογικό τρόπο προσωπικής φροντίδας, το σφουγγάρι από το φυτό Loofah Cylindrica. Οι πλούσιες και αποτελεσματικές φόρμουλες των καλλυντικών προϊόντων CleanSkin, Mythos, Drops, BodyTouch, -κατάλληλες για πρόσωπο, μαλλιά & σώμα, συνδυάζουν την μοναδική βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης με την εξέλιξη της επιστήμης.


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα περισσότερα κανάλια της οργανωμένης λιανικής μέσω δικού της δικτύου πωλήσεων και τοπικών αντιπροσώπων. Μεγάλο κομμάτι του τζίρου προέρχεται από επιλεγμένα σημεία της τουριστικής αγοράς σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο τζίρου και έχει παρουσία σε απαιτητικές αγορές όπως Μ. Βρετανία, Δανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα κ.α.



Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες μας είναι πιστοποιημένες από διεθνή συστήματα και πρότυπα, όπως ISO 9001, ISO 14001. Επίσης η εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά σε συλλογικούς και κλαδικούς φορείς όπως οι ΒΕΑ, ΕΒΕΑ, ΠΣΒΑΚ, ΣΕΒ, ΕΕΑΑ, ΕΟΑΝ, ΣΕΒΙΠΕΤ.


Το 2008 η εταιρεία μας επένδυσε στην ανέγερση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, σε κτήριο που αξιοποιεί φωτοβολταϊκά πάνελ στην στέγη του για να καλύψει μέρος των αναγκών της λειτουργίας του.


Σημαντικό ρόλο για εμάς παίζει η υποστήριξη σε κοινωνικούς εταίρους και οργανισμούς όπως, ALL FOR BLUE για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος της Ελλάδας. Επίσης συμμετέχει ενεργά σε δράσεις του ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς.


Όλα τα παραπάνω βασίζονται στην δύναμη της συλλογικής προσπάθειας μιας καλά οργανωμένης και συντονισμένης ομάδας που είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η επέτειος των 55 χρόνων αποτελεί σημαντικό σταθμό που ενδυναμώνει το όραμα για ακόμα υψηλότερους στόχους.

bottom of page